Nettopp lyd- og akustikkegenskapene er kanskje en av de viktigste grunnene til å innrede med spilepaneler. Vår lydplate er grundig testet og med RO SMAL oppnår du god effekt på uønsket klang i rommet. 
Vi har valgt 12 stk spiler i fingerskjøtt heltre  som spilemateriale på spileplatene i RO SMAL . Spilene er i dimensjon 21x33x2390mm og gir produktet et eksklusivt uttrykk med den riktige dybden som kun massive heltrespiler kan gi.  Antall spiler og spileavstanden er nøye utvalgt for å gi spilepanelen best mulige akustikkegenskaper.
Du får RO SMAL spilepanel i følgende varianter;  Eik hvitpigmentert, Eik transparent og Eik Ubehandlet. Ulike utrykk som passer inn i ulike interiører og stilarter men som alle er spesielt tilpasset våre nordiske interiører og lys.
Spilepanelene kommer i formatet 600x2390mm.
Spilene er montert med skjult innfesting på 9mm sort gjennomfarget akustikkplate.  Platene har fals for sømløs skjøting og du monterer selv enkelt platene på vegg eller tak på en pen måte med egnede skruer med sort linsehode som matcher den sorte fargen på platene. Alternativt kan de også limes til underlaget med egnet montasjelim.
En eksklusiv og stilig spilepanel når også god lyd betyr noe – RO SMAL Spilepanel™ fra Protre AS.

Spilepanel er et trendy, dekorativt og elegant element i interiøret. Spilepanel bidrar til lun atmosfære og er også bra for inneklima og akustikken i rommet. Med spilepanel i ditt interiør øker du verdien på din bolig og skaper et eksklusivt inntrykk.