Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ro Smal Eik hvitp forfra

30x600x2390 RO SMAL Spilepanel Eik hvitpigmentert

Art.nr. 352273060024 - Eik ubehandlet

RO SMAL Eik hvitpigmentert har en lystonet og lekker matt overflate som passer godt inn i ulike interiørstiler. Lystoningen eller hvitpigmenteringen utjevner fargeforskjeller i treet og bidrar også til et enklere renhold. Trespilene som her er 33 mm brede gir et noe annet uttrykk visuelt enn Ro Solid men gir med sine dimensjoner det samme dybdeinntrykk og sørger for et eksklusivt interiør som gir varme, lunhet og gode akustikkegenskaper i rommet. 
RO SMAL Spilepanel™ er ferdigmonterte spilepaneler med en 9mm lydplate hvor det er påmontert 12 stk trespiler i fingerskjøtt eik med skjult innfesting. Spilepanelene har en overlapp på lengdesiden for sømløse og pene skjøter.  Lydplaten har svært gode akustikkegenskaper og dette er produktet du velger når du ønsker det eksklusivt og  vil forbedre rommets akustikk.
RO SMAL Spilepanel™ fester du enkelt med egnet montasjelim eller våre sorte skruer. Husk at ulike underlag vil kreve ulikt festemateriell. Vær derfor sikker på at du benytter egnet materiell tilpasset underlaget.

Ro Smal Eik hvitpigmentert
ProTre AS
Engsetdalsvegen 945
6260 SKODJE
Tlf: +47 70 27 58 00
Org.nr.: 923084304