Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ro Smal Eik Ubh forfra

30x600x2390 RO SMAL Spilepanel eik ubehandlet

Art.nr 302273060024 - Eik ubehandlet

RO SMAL Eik ubehandlet gir deg eikens vakre variasjoner og naturlige uttrykk. Denne overflaten og utseende passer perfekt inn i både i kontinentale og nordiske interiørstiller. Trespilene som her er 33 mm brede gir et noe annet uttrykk visuelt enn Ro Solid men gir med sine dimensjoner det samme dybdeinntrykk og sørger for et eksklusivt interiør som gir varme, lunhet og gode akustikkegenskaper i rommet. 
Du kan selvfølgelig la den forbli ubehandlet men også overflatebehandle den med den kulør du ønsker for å bevare treet bedre over tid.
RO SMAL Spilepanel™ er ferdigmonterte spilepaneler med en 9mm lydplate hvor det er påmontert 12 stk trespiler i fingerskjøtt eik med skjult innfesting. Spilepanelene har en overlapp på lengdesiden for sømløse og pene skjøter.  Lydplaten har svært gode akustikkegenskaper og dette er produktet du velger når du ønsker det eksklusivt samt ikke minst vil forbedre rommets akustikk.
RO SMAL Spilepanel™ fester du enkelt med egnet montasjelim eller våre sorte skruer. Husk at ulike underlag vil kreve ulikt festemateriell. Vær derfor sikker på at du benytter egnet materiell tilpasset underlaget.

Ro Smal Eik Ubehandlet
ProTre AS
Engsetdalsvegen 945
6260 SKODJE
Tlf: +47 70 27 58 00
Org.nr.: 923084304