Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
RO SOLID FURU HVITPIGMENTERT

30x600x2390 RO SOLID Spilepanel Furu hvitpigmentert

Art.nr. 142243060024 - Furu hvitpigmentert

SOLID RO Furu hvitpigmentert har fått en lystonet matt overflate som kler den nordiske furua godt og er en perfekt fargesetting til interiøret i norske hjem og fritidsboliger gjennom alle årstider. 
Lystoningen eller hvitpigmenteringen utjevner eventuelle fargeforskjeller i treet og bidrar også til et enklere renhold.
Trespilene gir med sine massive dimensjoner et godt dybdeinntrykk og sørger for et eksklusivt interiør som gir varme, lunhet og gode akustikkegenskaper i rommet.
SOLID RO Spilepanel™ er ferdigmonterte spilepaneler med en 9mm lydplate hvor det er påmontert 9 stk trespiler i fingerskjøtt furu med skjult innfesting. Spilepanelene har en overlapp på lengdesiden for sømløse og pene skjøter.  Lydplaten har svært gode akustikkegenskaper og dette er produktet du velger når du ønsker det eksklusivt samt ikke minst vil forbedre rommets akustikk.
SOLID RO Spilepanel™ fester du enkelt med egnet montasjelim eller våre sorte skruer. Husk at ulike underlag vil kreve ulikt festemateriell. Vær derfor sikker på at du benytter egnet materiell tilpasset underlaget.

ProTre AS
Engsetdalsvegen 945
6260 SKODJE
Tlf: +47 70 27 58 00
Org.nr.: 923084304