Vi starter våre høstlanseringer med tre helt nye spilepaneler; SOFT Spilepanel™ , SOLID Spilepanel™ og SOLID PLUSS Spilepanel™ Alle er ferdig monterte spileplater som du enkelt monterer på vegg eller i tak på egenhånd. Her får du valgmuligheter med både heltre fingerskjøtte spiler i Eik og finerte spiler i Eik på Mdf kjerne. Disse produktene vil garantert løfte ditt interiør til nye høyder.

SOFT Spilepanel™ er spilepaneler med 8 stk spiler i eik finer hvitpigmentert på mdf kjerne. Spilene har dimensjon 13x43x2390mm og er ferdig overflatebehandlet med en lekker hvitpigmentert farge som passer perfekt inn i det nordiske interiør. Spilene er skjult montert på en 3x600x2390mm mdf plate som er gjennomfarget i sort farge. Platene kommer med fals for sømløs skjøting.

Platene monterer du selv på vegg eller i tak med egnede skruer med sortfarget linsehode for mest mulig usynlig montering.

Ønsker du en prisgunstig spilepanel som hever standarden på ditt interiør skal du velge SOFT Spilepanel™

SOLID Spilepanel™ er spilepaneler med 8 stk spiler i fingerskjøtt heltre eik hvitpigmentert. Spilene har dimensjon 21x43x2390mm og er ferdig overflatebehandlet med en lekker hvitpigmentert farge. Spilene er skjult montert på en 3x600x2390mm hdf plate som er gjennomfarget i sort farge og i tillegg vokset for en ekstra høy finnish. Platene kommer med fals for sømløs skjøting.

SOLID PLUSSSpilepanel™ er spilepaneler med 10 stk spiler i fingerskjøtt heltre eik hvitpigmentert. Spilene har dimensjon 21x43x2390mm og er ferdig overflatebehandlet med en lekker hvitpigmentert farge. Spilene er skjult montert på en 3x600x2390mm hdf plate som er gjennomfarget i sort farge og i tillegg vokset for en ekstra høy finnish. Platene kommer med fals for sømløs skjøting. Her er avstanden imellom spilene tettere enn på de to andre spilepanelvariantene og dette gir et litt annet uttrykk rent visuellt.

Platene monterer du selv på vegg eller i tak med egnede skruer med sortfarget hode for mest mulig usynlig montering.

Ønsker du en spilepanel som gir deg et eksklusivt interiør med den gode og lune dybdefølelsen som kun  heltre skaspiler med massive dimensjoner gir skal du velge SOLID Spilepanel™

Les mer om våre nyheter i vårt Nyhetsmagasin som du kan laste ned her:

Nytt fra Protre 1_2021. v 2 pdf.pdf

Nyhetsflyer Solid Spilepanel.pdf

Nyhetsflyer Soft Spilepanel[1].pdf

Nyhetsflyer Solid PLUSS Spilepanel (1).pdf