Vi har gleden av å presentere produktnyheten SOLID Spilepanel™. Spilepanel med spiler i heltre er trendy og gir ditt interiør et lunt og eksklusivt uttrykk og her får du en  ferdigmontert spileplate med komponenter av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.
Vi har valgt 8 stk spiler i fingerskjøtt heltre hvitpigmentert eik som spilemateriale på spileplatene i SOLID. Spilene er i dimensjon 21x43x2390mm og gir produktet et eksklusivt uttrykk med den riktige dybden som kun massive heltrespiler kan gi. Den hvitpigmenterte overflaten passer godt inn i det nordiske interiør og bidrar også til et lunere interiør samt ikke minst positivt for rommets akustikk og inneklima.
Spilene er montert med skjult innfesting på 3mm gjennomfargede hdf plater som har fått en vokset overflate for å forsterke det eksklusive uttrykket dette produktet gir.. Platene har fals for sømløs skjøting og du monterer selv enkelt platene på vegg eller tak på en pen måte med egnede skruer med sort linsehode som matcher den sorte fargen på platene.
Ønsker du spilepanel med heltrespiler til en konkurransedyktig pris så velger du SOLID Spilepanel™ fra Protre AS.

 

Nyhetsflyer Solid Spilepanel.pdf