RO Spilepanel™ har siden lansering i fjor vært en stor suksess . Nå utvider vi serien og lanserer hele fire nye kolleksjoner med totalt 10 spilepanelprodukter. Nå kommer produktnyhetene  RO SOLID, SMAL, og BRED Spilepanel™ - med spiler i fingerskjøtt heltre og flere ulike treslag og overflater. Spilepanel med spiler i heltre er trendy og gir ditt interiør et lunt og eksklusivt uttrykk og her får du en ferdigmontert spilepanel med det beste fra to verdener; eksklusive heltrespiler i ulike bredder montert på en lydplate med svært gode akustikkegenskaper. I tillegg lanserer vi RO SOFT Spilepanel med hvitpigmenterte eikefinerte spiler på mdf kjernemateriale. Også denne montert på den samme gode lydplaten.
Lyd- og akustikkegenskaper er en av mange gode grunner til å innrede med spilepaneler. Vår lydplate er grundig testet og med RO SOLID, SMAL, SOFT og BRED oppnår du god effekt på uønsket klang i rommet. Effekt vil variere mht hvordan du monterer i forhold til underlag og i forhold til areal du velger å benytte produktene. Se vår testrapport på www.protre.no
Nyere bygg i dag har ofte store glassflater, gipsede tak og vegger uten perforering, harde laminatgulv og lite bruk av tykke møbelstoffer og gardiner som demper lyd og klang i rommet. Dette medfører ofte dårlig romlyd med uønsket klang i innemiljøet. 
RO Spilepaneler er en god løsning for å redusere eller unngå slike utfordringer.
De ulike kolleksjonene har ulikt antall spiler. RO SOLID har 9 spiler i dimensjon 21x43mm.
Den får du i eik hvitpigmentert, eik transparent, eik espresso og furu hvitpigmentert. Alle variantene i 2390mm høyde – i tillegg finnes også eik hvitpigmentert i 3000mm høyde.
RO SMAL har 12 spiler i dimensjon 21x33 og finnes i eik hvitpigmentert, eik transparent og eik ubehandlet.
RO SOFT har 10 stk mykt avrundede spiler i eikefinert mdf med en lekker hvitpigmentert overflate.
Og med RO BRED spilepanel med spiler i dimensjon 21x73mm får du et helt spesiellt produkt med brede massive spiler i eik hvitpigmentert.
Spilene er montert med skjult innfesting på 9mm sort gjennomfarget akustikkplate.  Platene har fals for sømløs skjøting og du monterer selv enkelt platene på vegg eller tak på en pen måte med egnede skruer med sort linsehode som matcher den sorte fargen på platene. Alternativt kan de også limes til underlaget med egnet montasjelim.