Kvistfrie ferdigmalte paneler – et smart og miljøvennlig produkt!

Kvistfrie ferdigmalte paneler i fingerskjøtt furu har blitt godt mottatt og fått en vesentlig markedsposisjon i Norge. Sortimentet er stort og bredt og består nå av de fleste mest vanlige panelprofiler (skygge Skrå, Perlestaff, Glattpanel og faspanel) i både Klassisk Hvit (NCS S 0500 N) og Bomull (NCS S 0502 Y) som standard fargevalg. ProTre lagerfører også grunnede varianter av disse panelene. Du kan da enten velge spesialfarge som toppstrøk fra produsenten eller velge å male ett dekkstrøk i eget fargevalg selv.

Panelene er enkle å montere med skjult innfesting – leveres med garanti mot kvistgjennomslag og kvistgulning samt gir godt inneklima som det miljøvennlige produktet det er.

Trespiler – skaper unike innemiljøer og er bra for akustikken.

Spiler eller spilepaneler i tre er et produkt som fler og fler får øynene opp for. Hittil mest brukt i offentlige miljøer- men nå kommer også privatmarkedet for fullt mht disse produktene.

ProTre har lang erfaring i produksjon og leveranser av spilepaneler i ulike tresorter og overflatebehandlinger. Et eget standardprogram i dimensjon 21x45mm lagerføres – men det tilbys også skreddersøm til prosjekter mht både profiler, tresorter og overflater.

Med bruk av trespiler i innemiljøer skaper du unike rom med eksklusive uttrykk, et godt inneklima med miljøvennlige produkter og ikke minst så er bruk av trespiler bra for akustikken.

Spør din forhandler om trespiler og spilepaneler fra ProTre