Kvistfrie ferdigmalte paneler – et smart og miljøvennlig produkt!

Kvistfrie ferdigmalte paneler i fingerskjøtt furu har blitt godt mottatt og fått en vesentlig markedsposisjon i Norge. Sortimentet er stort og bredt og består nå av de fleste mest vanlige panelprofiler (skygge Skrå, Perlestaff, Glattpanel og faspanel) i både Klassisk Hvit (NCS S 0500 N) og Bomull (NCS S 0502 Y) som standard fargevalg. ProTre lagerfører også grunnede varianter av disse panelene. Du kan da enten velge spesialfarge som toppstrøk fra produsenten eller velge å male ett dekkstrøk i eget fargevalg selv.

Panelene er enkle å montere med skjult innfesting – leveres med garanti mot kvistgjennomslag og kvistgulning samt gir godt inneklima som det miljøvennlige produktet det er.

Kronepanel - mer hel ved enn dette blir det ikke!

Vår helt unike Kronepanel er eksklusive, massive og nedtørkede heltrepaneler i furu med kvist. De leveres i 20 og 25mm tykkelse og i bredder på 145/168/193mm som standard.

Kan leveres som både ubehandlet og ferdig overflatebehandlet. Når det skal være massivt og eksklusivt   så velger du Kronepanel fra ProTre.

 

Beiset heltrepanel i furu - vi gir deg den farge og overflate du måtte ønske!

Vi kan tilby ulike panelprofiler i natursortert furu med en mengde ulike transparente overflater. Vi har som en standard fargepalett tatt frem ulike kulører som f.eks. drivved, sjøsand, kullsort, stengrå. setergrå, høstbrun m. flere - men kan også selvfølgelig overflatebehandle i den farge du måtte ønske.

Vi har også hvitpigmenterte paneler i natursortert furu. Lystonet og lekkert som er perfekt for nordiske interiører og miljøer.

Trespiler – skaper unike innemiljøer og er bra for akustikken.

Spiler eller spilepaneler i tre er et produkt som stadig flere får øynene opp for. Hittil mest brukt i offentlige miljøer- men nå kommer også privatmarkedet for fullt mht disse produktene.

ProTre har lang erfaring i produksjon og leveranser av spilepaneler i ulike tresorter og overflatebehandlinger. Et eget standardprogram i dimensjon 21x45mm lagerføres – men det tilbys også skreddersøm til prosjekter mht både profiler, tresorter og overflater.

Med bruk av trespiler i innemiljøer skaper du unike rom med eksklusive uttrykk, et godt inneklima med miljøvennlige produkter og ikke minst så er bruk av trespiler bra for akustikken.

Spør din forhandler om trespiler og spilepaneler fra ProTre

 

Kryssfiner eller overfinerteplater

Kryssfinerplater i ubehandlet eller overflatebehandlet utgave er et lekkert innredningsalternativ når det kommer til kledning av innervegger og tak. Kryssfinerplater kan leveres med og uten formattering samt også med not og fjær dersom det er ønskelig. Selvfølgelig kan vi tilby dette produktet også med brannhemmende lakk.

Vi leverer både glatte plater og plater med perforering med ulike mønstre.