Spilepaneltrenden brer om seg og det finnes knapt en type rom der spiler ikke kan bidra til å høyne interiørets uttrykk ved smakfull og riktig bruk. Mange har etterlyst trespiler til bruk også på bad og i våtrom – og endelig er produktet her. 
Protre har tidligere lansert sitt EASY Spilepanel konsept som er et produkt som består av tre deler for smart og vakker innfesting av spilepanel på en enkel måte.
Konseptet består av spileplate med spesialfreste spor tilpasset innfestingsklips som igjen muliggjør usynlig innfesting av trespiler i ulike tresorter og overflater. Konseptet tillater ulike type lengder på trespilene og gir deg også mulighet for forbandte skjøter.
Den siste nyheten i EASY konseptet er at du nå også kan få trespiler i eik som er spesialutviklet for å kunne brukes på bad og i våtrom. Spilene er firesidig behandlet med et spesialmiddel for sopp- og råtebeskyttelse og er i tillegg etterbehandlet med vannbasert pigmentert lakk på tre sider. Sopp- og råtebeskyttelsen er vel dokumentert og testet og egner seg til langvarig bruk i rom med høy luftfuktighet – men skal ikke monteres eller brukes i sprutsoner eller ved direkte vannpåførsel.
Produktet kan monteres både på vegg og i tak/himling og finnes som standard i dimensjonen 21x043mm. Råvaren er fingerskjøtt europeisk eik og overflaten er hvitpigmentert lakk som gir en lystonet og delikat finish som passer godt inn i de nordiske interiør og hjem.
Protre kan også levere tilsvarende sopp- og råtebeskyttelse på alle sine øvrige spileprodukter som bestillingsvare.

Nyhetsflyer EASY m nyhet Steam.pdf