EASY konseptet er et helt nytt og patentert system for montering av dekorative spilepaneler og trespiler på vegg med skjult innfesting.
Tradisjonelt har montering av trespiler med skjult innfesting vært en litt krevende oppgave – men med EASY konseptet blir dette en morsom oppgave med et garantert pent sluttresultat.

EASY konseptet består av tre hovedprodukter:
EASY Spileplate (12x617x2390mm) i Bjørk kryssfiner som er ferdig malt med miljøvennlig maling i fargen NCS S8500N Dempet sort. En solid og stabil plate med spesialfreste spor for EASY innfestingsklips. Platen kan enkelt skjøtes i høyden slik at EASY Spilepanel også kan benyttes i rom med større takhøyde og ikke minst også i trapperom.  EASY Spilepanel kan monteres både på platevegg og direkte på bjelkelag.
EASY Innfestingsklips er spesialutvilede klips som er perfekt tilpasset sporene i spileplaten og muliggjør den skjulte innfestingen av EASY Trespiler.
EASY Trespiler klikkes til slutt fast til innfestingsklipsene ved hjelp av en plastklubbe av litt tyngde.. EASY Trespiler finnes som standard i dimensjon 21x043x2390mm i treslagene eik og furu. Ferdig overflatebehandlet med miljøvennlig overflatebehandling som er hvitpigmentert. Trespilene er produsert i fingerskjøtt råvare for å sikre et stabilt resultat.
EASY Trespiler i andre treslag, overflater og lengder kan leveres på forespørsel.
Det finnes også et utvalg av smarte tillegsprodukter i EASY konseptet som gir pene avslutninger og smarte komplette løsninger.
EASY Spilepanel – Spilepanel på 1-2-3 – HELT ENKELT.

Her kan du laste ned vår brosjyre for EASY produktene:

Easy Spilepanel brosjyre.pdf

Nyhetsflyer Easy Spilepanel.pdf

 

NB: I utgangspunktet er dette produktet ment for montasje på vegg - dersom du allikevel vil montere det i tak så hensynta følgende:

EASY Spilepanel™ for tak
Ved montering av EASY Spilepanel™ i tak så er der spesielle hensyn som må tas
- Sikre innfesting i takets konstruksjon (ikke tilstrekkelig i for eksempel bare eksisterende takplater)
- Avstand innfesting spileplate cc60
 
- Innfestingsklips monteres etter samme prinsipp som for veggmontasje
 
- Ved innfesting av Easy trespile i tak skal i tillegg til innfestingsklips benyttes egnet kraftig montasjelim/skruer i tilstrekkelig grad etter råd fra skrueleverandør/ limleverandør