EASY konseptet er et helt nytt og patentert system for montering av dekorative spilepaneler og trespiler på vegg med skjult innfesting.
Tradisjonelt har montering av trespiler med skjult innfesting vært en litt krevende oppgave – men med EASY konseptet blir dette en morsom oppgave med et garantert pent sluttresultat.

EASY konseptet består av tre hovedprodukter:
EASY Spileplate (12x617x2390mm) i Bjørk kryssfiner som er ferdig malt med miljøvennlig maling i fargen NCS S8500N Dempet sort. En solid og stabil plate med spesialfreste spor for EASY innfestingsklips. Platen kan enkelt skjøtes i høyden slik at EASY Spilepanel også kan benyttes i rom med større takhøyde og ikke minst også i trapperom.  EASY Spilepanel kan monteres både på platevegg og direkte på bjelkelag.
EASY Innfestingsklips er spesialutvilede klips som er perfekt tilpasset sporene i spileplaten og muliggjør den skjulte innfestingen av EASY Trespiler.
EASY Trespiler klikkes til slutt fast til innfestingsklipsene. EASY Trespiler finnes som standard i dimensjon 21x043x2390mm i treslagene eik og furu. Ferdig overflatebehandlet med miljøvennlig overflatebehandling som er hvitpigmentert. Trespilene er produsert i fingerskjøtt råvare for å sikre et stabilt resultat.
EASY Trespiler i andre treslag, overflater og lengder kan leveres på forespørsel.
Det finnes også et utvalg av smarte tillegsprodukter i EASY konseptet som gir pene avslutninger og smarte komplette løsninger.
EASY Spilepanel – Spilepanel på 1-2-3 – HELT ENKELT.